Ante Puljic, căpitanul dinamoviștilor, le promite suporterilor că va rămâne și sezonul viitor în Ștefan cel Mare. 

Croatul nu este dezamăgit că a ratat play-off-ul alături de coechipierii săi și este pregătit să le facă suporterilor o bucurie măcar în Derby de România. Așa cum s-a întâmplat acum patru ani când golul său a dus-o pe Dinamo în finala Cupei.

„Sper să dau gol și duminică, adică ar fi foarte frumos. Dacă voi repeta, voi fi foarte fericit. Cel mai important însă, noi, ca echipă, trebuie să câștigăm. N-am obținut rezultate bune în actualul sezon, iar derby-ul este momentul să ne revanșăm față de noi, față de fani” a spus fundașul.

Jucătorul și-a câștigat admirația fanilor prin devotamentul arătat în teren. Dar și prin atașamentul față de culorile clubului.

„Chiar mă simt ca un câine roșu. În primul rând, datorită suporterilor. M-au făcut mereu să mă simt special, să mă simt bine, mi-au oferit dragostea lor. Vreau să le ofer și eu momente extraordinare. Să vină la meci, asta le transmit fanilor noștri, sunt cei mai buni din România și o să le oferim și noi o prestație prin care să fie mândri de noi” a mai spus Puljic.

”Derby de România” se va vedea în format LIVE TEXT, pe realitateasportiva.net.

De asemenea, partida va fi comentată live pe pagina de Facebook Realitatea Sportivă.

CITEȘTE ȘI –>> Încă două transferuri pentru promovare! Care sunt ultimele lovituri ale Petrolului. Ambii vin din Liga 1