Dorin Goian visează să ajungă pe banca FCSB! Ce spune despre colaborarea cu Becali

Dorin Goian a profitat de timpul suplimentar de care a dispus pe perioada pandemiei de coronavirus pentru a-și aprofunda cunoștințele în materie de antrenorat.

Fostul jucător al Stelei se pregătește să suțină examenul pentru licența PRO, la toamnă.

Deși nu exclude o colaborare viitoare cu FCSB, fostul fundaș consideră că este cam devreme pentru a vorbi acum de astfel de lucruri, însă este convins că în timp va căpăta experiența necesară pentru a putea antrena echipa patronată de Gigi Becali.

„E puţin cam devreme să mă gândesc acum la Steaua Bucureşti (n.r FCSB). Clar, mi-aş dori enorm de mult, într-un viitor, să am şansa să antrenez acolo. Deocamdată, cel puţin la nivel de experienţă, încă am de acumulat.

Steaua (n.r. – FCSB) este o echipă mare, tot timpul a fost presiune şi când lucrurile merg bine şi echipa câştigă, toate sunt OK. Când încep să nu mai apară rezultate, atunci clar că vin şi criticile. Clar, când echipa câştigă, joacă bine şi criticile din partea patronului nu mai sunt atât de dese”, a spus Goian pentru AntenaSport.

Dorin Goian are amintiri frumoase alături de FCSB. În perioada în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru, fundașul a câștigat două titluri de campion și a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA.

Citește și • Gică Popescu intervine în scandalul CSA – FCSB! „Acest stadion trebuie să fie un centru de profit!”