EXCLUSIV | Dorin Goian este de partea rivalilor: “Fanii lui Dinamo trebuie să lupte pentru a recâștiga clubul!”

Sursa foto- Profimedia Images

Fostul fundaș al FCSB-ului, Dorin Goian (40 de ani), a vorbit despre situația din acest moment de la Dinamo, marea rivală a roș-albaștrilor!

Formația din Ștefan cel Mare traversează poate una dintre cele mai grele perioade din istorie, iar problemele financiare cumulate cu cele sportive au dus clubul printre ultimele echipe din campionatul românesc. Suporterii-acționari ai “câinilor” au făcut tot posibilul în acest timp ca formația să nu falimenteze, iar obținerea licenței pentru sezonul următor a fost principalul obiectiv al întregii suflări “alb-roșii”.

Dorin Goian, fostul jucător al marei rivale de la FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația de la Dinamo. “Ministrul Apărării” consideră că iubitorii clubului “alb-roșu” ar trebui să lupte până la final pentru recâștigarea clubului și este de părere că fotbalul românesc fără dinamoviști ar fi mult mai sărac. Goian a tras apoi și un semnal de alarmă pentru cei care sunt la conducerea sportului din România și a mărturisit că țara noastră este pe cale să își piardă una dintre cele mai importante surse de mândrie din istorie.

dinamo anton

 

“Nu este deloc ușor pentru cei de acolo. Eu îmi doresc să se ajungă la o finalitate în favoarea clubului Dinamo. Deși foarte mulți sunt sceptici, eu cred că susținătorii lui Dinamo trebuie să lupte pentru a-și recâștiga echipa înapoi. Campionatul românesc ar fi mult, mult mai sărac fără un club ca cel de acolo și personal îmi doresc să se redreseze situația și să se găsească cea mai bună variantă. Eu nu concep ca Dinamo să retrogradeze, nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Am încredere că vor găsi soluția și din punct de vedere material, cât și sportiv și consider că au un lot care să obțină rămânerea în Liga 1.

Din păcate nu doar Dinamo suferă din cauza banilor, în general sportul românesc se confruntă cu probleme de acest fel, iar asta trebuie să le dea de gândit celor cu factor de decizie, care conduc acest fenomen. Este clar că sportul, cel mai important ambasador al României, riscă să își piardă din ce în ce mai mult din ceea ce era odată!”, a spus Dorin Goian, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Dinamo, aproape de un nou transfer! Pe cine încearcă să repatrieze formația din Ștefan cel Mare