Dinamo, aproape de un nou transfer! Pe cine încearcă să repatrieze formația din Ștefan cel Mare

Dinamo traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, iar poziția din clasament reflectă cel mai bine acest lucru!

Formația din Ștefan cel Mare a fost supusă în acest sezon mai multor încercări, iar venirea lui Pablo Cortacero la echipă și promisiunile acestuia au creat o mare speranță în rândul dinamoviștilor, care au sperat că formația favorită va reveni acolo unde îi este locul. Situația a luat însă o întorsătură neașteptată, astfel că fanii au fost cei care au ținut clubul în spate și s-au luptat să achite datoriile din perioada lui Ionuț Negoiță, dar și a investitorilor spanioli.

Cu probleme grave de ordin financiar, “câinii” l-au pierdut pe antrenorul Cosmin Contra, dar și pe toți fotbaliștii aduși de noua conducere, astfel că au fost nevoiți să transfere jucători fără prea mari pretenții din punct de vedere al banilor. Acum, Dinamo este foarte aproape de a-l readuce pe Constantin Nica (28 de ani), liber de contract din vara anului trecut.

constantin nica

Ajuns la 28 de ani, Nica a fost vândut de “alb-roșii” în anul 2013 în Italia, la Atalanta, contra sumei de 1,8 milioane de euro, dar accidentările au făcut ca traseul său profesional să nu fie unul ascendent. Acum, apărătorul dreapta va veni în teste la Dinamo, iar antrenorul Gigi Mulțescu va decide dacă Constantin Nica va rămâne sau nu în lotul echipei pentru restul sezonului.

Citește și Jerry Gane, prima apariție după plecarea de la Dinamo: “Dacă se întâmpla asta, nu mai eram programați la meciuri!”