RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

DOCUMENTE EXCLUSIVE | Talpan, atacat de fanii lui Becali! “A instigat suporterii la agresiune împotriva mea și a familiei”

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, este într-un război total cu Gigi Becali! În documentele prezentate la Înalta Curte de Casație și Justiție, Talpan menționează că a fost atacat de către “fani ai lui Becali”. Colonelul de justiție consideră că Gigi Becali i-a instigat pe suporteri, pe fondul numeroaselor procese dintre CSA Steaua și FCSB pe tema palmaresului și a mărcii.

Site-ul realitateasportiva.net a făcut rost de documentele înaintate de către Florin Talpan către Înalta Curte de Casație și Justiție, în procesul cu Gigi Becali.

Joi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis rejudecarea procesului dintre Talpan și Becali, după ce a admis recursul intentat de către finanțatorul FCSB.

becali talpan

Recurentul/pârât m-a insultat și a continuat și după judecarea fodului dosarului cu insultele și calomniile, fapte dovedite prin înscrisuri depuse la dosarul cauzei. Chiar în fața instanței de fond, acesta m-a atacat și m-a jignit.

Recurentul, recunoscut ca și formator de opinie, a instigat suporterii și nu numai, la agresiune, etc, împotriva mea și a familiei mele. Există și a fost constatată răspunderea civilă delictuală prin fapta proprie, vinovăția și prejudiciul adus mie și familiei mele, mamei mele și partenerei mele de viață, de care am fost o perioadă de câteva luni despărțit din cauza atacului pe care l-am suferit împreună în mașina acesteia, atac săvârșit de persoane necunoscute nouă, fani ai lui Becali, împotriva cărora începuse urmărirea penală, dar la rugămințile acestora, ne-am retras plângerea.

În privința faptului că recurentul/pârât a dorit să își ceară scuze (total fals, dezinformând opinia publică spunând că s-a împăcat cu mine), țin să precizez că eu nu îl urăsc, dar nu doresc să intru în legătură cu acesta. Doresc doar ca acest domn, să uite de existența mea și să mă lase în pace pe mine și pe familia mea. Atât“, se arată în documentul semnat de către juristul Florin Talpan.

CITEȘTE ȘI -> DOCUMENTE EXCLUSIVE | Talpan îi cere ajutorul președintelui Iohannis în conflictul cu Becali! „Este o Românie strâmbă, cu care îmi este rușine”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare