Divorțul, începutul sfârșitului pentru Martin Tudor! Fosta soţie a portarului a cerut ordin de protecţie

Martin-Tudor-steaua

Fostul portar Martin Tudor, campion de două ori cu Steaua Bucureşti, a decedat la vârsta de 43 de ani, în urma unui infarct. Fostul sportiv a fost grav afectat de divorțul din 2014, care a reprezentat începutul declinului, potrivit apropiaților săi.

Martin Tudor s-a despărțit cu scandal de soție. Judecătorii au emis, în mai 2014, un ordin de restricție pentru fostul portar în raport cu fosta nevastă, dar nu și față de copii.

Unul dintre prietenii lui Martin Tudor a declarat că fostul sportiv era mai mereu supărat, pentru că avea mari probleme ca să își poată vedea copiii.

Citește și FCSB a ofertat un jucător de bază de la CFR Cluj! Detaliile mutării

Martin-Tudor

Divorțul a făcut ca inima lui să slăbească puțin câte puțin. El se consuma foarte mult, nu dormea nopţile uneori. El și-a iubit enorm copiii, deși aceștia nu erau în grija sa. Nu putea să stea fără ei… Divorţul i-a distrus inima“, a spus acesta pentru ProSport.

Fosta soție a lui Martin Tudor susține că principalul motiv de divorț a fost atitudinea agresivă a fostului portar față de ea și față de copii, acesta amenințând-o cu moartea. 

După divorț, pârâtul a contactat-o pe reclamantă de mai multe ori pe zi, adresându-i amenințări precum : „Te omor, te calc în picioare, de mâna mea mori, nu mă interesează dacă merg la pușcărie”,etc.

În seara zilei de 23.04.2014, în jurul orelor 24.00, pârâtul s-a deplasat la locuința victimei reclamante, a sunat la interfon de foarte multe ori și, pentru că aceasta nu a răspuns nici la interfon și nici la telefon, a spart geamul de la ușa blocului și a pătruns în scara blocului. Acesta a făcut un scandal monstru, a înjurat, a amenințat, a lovit cu picioarele în ușa apartamentului cu intenția de a o sparge și de a pătrunde în locuință.

Cu aceeași ocazie, pârâtul agresor a spart și farul de la mașina reclamantei, care se afla în parcarea blocului“, se arată în documentele din instanță.

martin tudor 1

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul Petroşani (1996-1997), Olimpia Satu Mare (1997-1999), Steaua Bucureşti (1999-2005), CFR Cluj (2005-2007) şi Universitatea Cluj (2007-2008).

A adunat 184 de meciuri în prima ligă şi două titluri de campion, ambele cu Steaua Bucureşti, în 2001 şi 2005.