Șeful galeriei de la Rapid a vorbit despre divergențele cu Daniel Niculae: “Întotdeauna vor exista discuții!”

Daniel Niculae

Daniel Niculae a revenit la Rapid după trei ani de pauză și ocupă în acest moment funcția de președinte al clubului “alb-vișiniu”!

Aflată în cursa pentru promovarea în Liga 1, Rapid nu concepe să rateze în acest an promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc după mai mulți ani de pauză. Giuleștenii se pare că sunt pe un tren ascedent din toate punctele de vedere, atât pe plan administrativ, cât și sportiv, iar victoria din meciul cu Csikszereda le-a dat mari speranțe “alb-vișiilor” în ceea ce privește viitorul echipei.

Liviu Ungureanu, șeful galeriei celor de la Rapid, a vorbit despre relația pe care suporterii o au cu Daniel Niculae, mai ales după ce actualul președinte al clubului a avut câteva divergențe cu fanii în momentul plecării de la echipă acum trei ani. Liderul giuleștenilor a dezvăluit că astfel de discuții vor exista tot timpul, dar cu toate acestea, toată lumea are un scop comun, și anume susținerea necondiționată a echipei pentru a promova în Liga 1.

rapid- daniel niculae

„Venirea lui Daniel Niculae este o normalitate, nicidecum ceva greșit sau ieși din comun. Rapidul trebuie să fie condus de rapidiști. Rapidul trebuie să aibă în frunte persoane care știu ce înseamnă Giuleștiul. Au mai fost discuții în trecut. Divergențe… Întotdeauna vor exista aceste discuții, nu putem să gândim mereu la fel. Doar când vine vorba de Rapid și de binele clubului toți gândim la fel.

Noi suntem alături de Daniel Niculae. Am vorbit cu el, mereu am ținut cumva legătura. Ne gândim că vom promova și vedem cât de greu le este altor echipe de tradiție. Din acest motiv salutăm venirea lui la club, reprezintă și pentru noi o garanție. Vrem să formeze o conducere profesionistă, care să simtă și să cunoască spiritul Rapidului.

Nu va fi o tragedie dacă nu promovăm. Noi nu suntem suporteri de cupe și flori. Suntem învățați cu greul. Mergem după echipă oriunde. Important e ca Rapid să existe. Să fie un Rapid curat, pentru suporteri”, a spus liderul galeriei rapidiste, potrivit Pro Sport.

Citește și Conducerea celor de la Rapid, lăudată de ,,Şumi”pentru repatrierea lui Daniel Niculae: ,,Era nevoie de cineva ca el acolo”