Conducerea celor de la Rapid, lăudată de ,,Şumi”pentru repatrierea lui Daniel Niculae: ,,Era nevoie de cineva ca el acolo”

Daniel Niculae, fost jucător în Giuleşti, a revenit la Rapid pe o funcţie de conducere şi speră doar la lucruri bune de când a semnat noua înţelegere cu echipa patronată de Angelescu.

De la revenirea sa oficială, Rapid a reuşit să câştige meciul de debut în play-off-ul din Liga a 2-a, contra celor de la Csikszereda, scor 1-0, şi a ajuns astffel pe primul loc.

DanielNiculae

Marius Şumudică, fost fotbalist şi antrenor la Rapid, se bucură pentru revenirea lui Daniel Niculae în Giuleşti. Acesta este de părere că Niculae va fi un plus pentru echipă, deoarece este un conducător care vine din ,,iarbă”.

,,Cred ca e o alegere bună, foarte bună pentru Rapid. În ideea de performanţă pentru că Nico înţelege fenomenul, vine din iarbă. Chiar era nevoie acolo de cineva ca el înainte de campania asta din play-off.

sumudica turcia profimedia 0471657665 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Dar va avea mult de furcă. Este omul care le poate insufla jucătorilor spiritul acestei echipe, dar totul poate fi făcut până la o limită. Nu poţi transforma o echipă, un lot, peste noapte, iar din ce am văzut eu la televizor echipele au loturi echilibrate, aşa că nu se poate vorbi despre o favorită.”, a declarat Marius Şumudică, pentru Digisport.

După victoria cu Csikszereda de marţi seară, Rapid a urcat pe primul loc în play-off-ul din Liga a 2-a, unde a acumulat 36 de puncte.

rapid 3

Citeşte şi Daniel Niculae, primele concluzii după ce Rapid a urcat pe primul loc: “Vom avea șanse mari să promovăm!”