Dinamoviștii reacționează după ce Mircea Lucescu a fost prezent la meciul FCSB-ului: ”Am rămas surprins”

Mircea Lucescu i-a susținut pe roș-albaștrii la meciul cu Mlada Boleslav, iar dinamoviștii au reacționat!

Florin Prunea, directorul general al lui Dinamo, a rămas surprins de prezența lui Mircea Lucescu la partida din Europa League. Oficialul ”câinilor” a explicat că ”Il Luce” a fost așteptat și la Săftica, însă marele antrenor nu a mai reușit să ajungă.

De asemenea, Prunea a amintit de sprijinul pe care Mircea Lucescu îl oferă echipelor românești. În afară de FCSB și Dinamo, ”Il Luce” este prezent de foarte multe ori și la meciurile Rapidului, în liga secundă.

”Sincer, da. Nu numai eu. Am rămas surprins, dar Nea Mircea ştie mai bine. L-am văzut că merge pe la toate echipele, vrea să dea o mână de ajutor, dacă ar putea, la toată lumea.

Aţi văzut că a mers şi la Rapid, la meciuri, şi la meciurile noastre, a vrut să vină şi la Săftică să încurajeze echipa după startul mai slab de campionat, l-am aşteptat şi noi, dar a intervenit ceva şi nu a mai putut să vină. E un om care umbă peste tot acum.” a declarat Florin Prunea pentru DigiSport.

prunea 1

Citește și Un nume greu din fotbalul românesc, reacție dură după prezența lui ”Il Luce” la meciul FCSB-ului: ”O surpriză neplăcută”