Un nume greu din fotbalul românesc, reacție dură după prezența lui ”Il Luce” la meciul FCSB-ului: ”O surpriză neplăcută”

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea cu prezența la meciul FCSB-ului!

”Il Luce” a sărit în ajutorul lui Gigi Becali și a mers în vestiarul roș-albaștrilor pentru a le oferi sfaturi înaintea partidei cu Mlada Boleslav. 

Prezența unuia dintre cei mai mari antrenori români din toate timpurile l-a surprins și pe Cornel Dinu, fostul mare jucător al celor de la Dinamo. ”Procurorul” crede că Mircea Lucescu nu ar trebui să îl ajute pe Gigi Becali și consideră că este o ”surpriză neplăcută” prezența acestuia la partida din Europa League.

“În Italia, există o vorbă foarte clară şi spune: <<Nu mă mai băga în chestii care seamănă a urât mirositor, a mlaştină fotbalistic>>. Noi suntem o gloată uniformă. Cei care mai ştiu carte s-au retras. Nu poţi să mai ai pretenţii la această societate care este uniformizată spre rău şi spre ignoranţă. Să-i spuneţi şi lui Mircea. Poate a uitat chestia asta. Poate nu o are în genă. Nu putem să ne ducem într-o asemenea degradare. Ar fi o explicaţie că ajutăm fotbalul românesc.

Păi, pe cine să ajut? Pe ăla care dă cu bomba atomică la echipă de câţiva ani? Ce să fac acolo? Nu ai ce să faci decât să te compromiţi. Probabil că nu este un moment prea fericit din cariera lui Mircea. Îmi pare rău, dar şi pentru mine este o surpriză total neplăcută. Nu te aşezi lângă el sau să încerci să schimbi vorbe sau să faci ceva cu unul care distruge fotbalul de câţiva ani” a declarat Cornel Dinu pentru TelekomSport.

dinu

Citește și Căpitanul FCSB sare în apărarea lui Becali: ”A băgat destui bani și nu merită asta”