Dinamoviștii, nostalgici după foștii acționari? “Toți m-au ajutat cu ceva. M-am simțit apreciat”

Situația de la Dinamo s-a complicat și mai mult, după ce jucătorii au protestat față de neplata salariilor. Fanii dau vina pe acționarul majoritar Ionuț Negoiță, iar Gabi Torje pare să-i confirme. Fostul mijlocaș al ‘câinilor roșii’ a povestit că foștii acționari se implicau mult mai mult la echipă și ajutau jucătorii.

Gabi Torje (30 de ani) a jucat la Dinamo în perioada 2008-2011, apoi sub formă de împrumut în 2018. A câștigat premiul ‘Fotbalistul anului 2011’.

Până în 2011, Dinamo a fost condusă de către Cristi Borcea, Nicolae Badea și Vasile Turcu. Ionuț Negoiță a devenit acționar majoritar în 2013.

badea turcu borcea

Nea Vasile Turcu, Dumnezeu să-l ierte!, din prima zi în care am ajuns la Dinamo mi-a zis: «Dacă vrei, mănânci în fiecare zi la mine, la restaurant. Dacă vrei îți plătesc eu chiria»… asta a și făcut, adică era o diferență de bani fiindcă îmi doream să stau într-un apartament mai frumos.

Domnul Badea m-a ajutat cu tot ce aveam nevoie. M-a ajutat și să-l angajez pe tata la o firmă de a dânsului, că voiam să vină în București ca să stea cu mine. Toți m-au ajutat cu ceva. M-am simțit apreciat. Să nu credeți că cineva te vede special dacă nu ești, doar așa pe ochi frumoși, și nu mă refer ca persoană, ci ca fotbalist. Nu cred că există cineva în lumea asta care o să investească în ceva care nu o să-l ajute mai târziu“, a spus Gabi Torje pentru ProSport.

torje

CITEȘTE ȘI -> Negoiță, un car de nervi! Reacție FURIOASĂ după protestul jucătorilor: „Este o cretinătate”

CITEȘTE ȘI -> Fanii dinamoviști iau atitudine după greva jucătorilor! “O nouă dovadă a unui management defectuos”