Chiar dacă sunt în play-out, jucătorii lui Dinamo se uită la tot ce se întâmplă în play-off. ”Câinii” își doresc ca rivalii din Capitală să nu câștige titlul.

Dinamo a intrat pentru al doilea an consecutiv în play-out. Fotbaliștii formației din Ștefan cel Mare urmăresc lupta pentru titlu și susțin contracandidatele FCSB-ului.

”Eu mă uit la toate meciurile de play-off, chiar dacă noi nu suntem acolo. Ăsta e serviciul meu. E normal să văd, să învăț în fiecare moment. Oricine să ia titlul, nu mă interesează, numai să nu-l ia Steaua.” a declarat Ricargo Grigore pentru Gazeta Sporturilor.

FOTO- FC DINAMO

”Probabil CFR e favorită, dar din partea mea să ia oricine campionatul, mai puțin echipa care e acum pe locul 3. Important e ca noi să câștigăm fiecare meci, să terminăm pe 7, iar la anul să ne batem pentru campionat!” a spus și Denis Ciobotariu pentru sursa citată.

FCSB se află pe locul 3 în clasamentul Ligii 1. Roș-albaștrii vor juca în următorul meci cu Astra Giurgiu. Dinamo în schimb, se află pe primul loc în play-out, iar în etapa următoare, elevii lui Mircea Rednic o vor întâlni pe Gaz Metan Mediaș.