Dinamoviștii îi cer socoteală lui Cortacero: ”De ce nu lasă clubul?”

Dinamoviștii îi cer socoteală lui Pablo Cortacero, după ce banii promiși de acesta nu au ajuns nici până acum în Ștefan cel Mare.

Problemele sunt tot mai mari la Dinamo, iar Ricardo Grigore, tânărul fundaș al roș-albilor, i-a adresat o întrebare, în direct, lui Pablo Cortacero.

”Ricci” și-ar dori ca ibericul să plece din Ștefan cel Mare și să lase destinul clubului din Capitală în mâinile fanilor din DDB, care sunt trup și suflet pentru culori.

”Nu știu ce i-aș spune, dar mă gândesc la minciunile pe care le-a zis tot timpul, la hârtiile pe care le-a arătat, minciunile cu numărul de cont și toate poveștile cu săptămâna viitoare.

Spaniolii ne-au spus și după meciul cu Clinceni că se vor regla problemele financiare, că se vor plăti niște salarii, dar nimeni nu mai crede!

ricardo grigore

L-aș întreba de ce nu lasă clubul dacă tot nu face nimic pentru el, poate suporterii vor găsi un investitor. Văd că se vorbește de faliment, Doamne ferește, ar fi păcat!

Dar dacă lucrurile vor continua așa sunt mari șanse! Văd că spaniolii îi încurcă și pe cei de la DDB. Suporterii au vrut să vireze niște bani, dar spaniolii au blocat acest lucru.” a declarat Ricardo Grigore pentru Digi Sport.

Ricardo Grigore oferta din Germania scaled 1

Citește și Moș Crăciun a venit în Ștefan cel Mare! PCH anunță: ”Banii suporterilor sunt strict pentru Dinamo”