Dinamo de la conducere se distruge: ”Oamenii care conduc sunt inconștienți!”

Eșecul fără drept de apel cu Gaz Metan Mediaș a dat drumul la o serie de reacții adverse și dure la adresa lui Dinamo.

Fostul președinte din Ștefan cel Mare, Florin Prunea, nu iartă pe nimeni din cadrul clubului și este de părere că vina cea mai mare pentru situația grea prin care trece Dinamo este a conducerii. De asemenea, fostul internațional nu i-a uitat nici pe antrenorul Dusan Uhrin sau pe jucători.

prunea

„Oamenii care conduc sunt inconștienți! Nu-și dau seama că Dinamo e la un pas de retrogradare! Cineva ar trebui să iasă și să liniștească lucrurile, să-i liniștească pe jucători. Nimeni nu iese! Doar jucătorii ies, când mai câștigă. Eu m-am săturat să văd cum toată lumea că îi pare rău. Dar vă spun eu că niciunuia nu-i pare rău. Unii abia așteptă să scape de Dinamo!

Oare poate să facă cineva echipa să reacționeze? La Uhrin am auzit discursul unui antrenor care nu are soluții, iar asta înseamnă că lucrurile sunt grave! Dacă un antrenor cu experiență spune că nu are soluții, înseamnă că jucătorii nu sunt ce trebuie.

dinamo1 2

Portarul ăsta (n.r. Gudmun Kongshavn) e din alt film. Dinamo a avut cei mai buni portari din Liga 1, dar au fost lăsați să plece. S-au făcut prostii mari de tot. Celălalt și-a rupt tendonul pentru că are 15 kilograme în plus (n.r. Akpala). Dinamo are câțiva jucători peste media din play-out, dar jocul suferă și nu dă speranțe de mai bine. Se poate salva, dar trebuie strânse rândurile și cineva trebuie să dea un semnal”, a spus Florin Prunea, conform ProX.

Prunea

Dinamo a ajuns pe locul 9 în play-out, poziție direct retrogradabilă, cu doar 15 puncte acumulate. În etapa următoare, echipa lui Uhrin va juca cu FC Voluntari, pe 28 aprilie.

CITEȘTE ȘI –>> Continuă problemele la Dinamo! Legenda ”câinilor” vrea să plece din conducerea clubului