Dinamoviștii, avertizați: ”Spaniolii și-au pus coada între picioare și au plecat din România!”

Viitorul e tot mai sumbru pentru Dinamo, crede Ion Crăciunescu (70 ani).

Recent, roș-albii au fost învinși de Viitorul, scor 1-2, și au ajuns la a cincea înfrângere consecutivă. În meciurile disputate în acest sezon, elevii lui Contra au obținut 5 puncte.

”Câinii”, în frunte cu Cosmin Contra, au în continuare restanțe salariale, iar Ion Crăciunescu este pesimist când vine vorba de situația formației din Ștefan cel Mare.

Fostul mare arbitru crede că spanolii de la Dinamo se pot detașa oricând de echipă, iar societatea poate intra în faliment!

”Eu țin foarte mult la Cosmin Contra, dar a făcut niște greșeli. Nu trebuia să gireze pentru spanioli. A făcut greșeli pe care le-a recunoscut și el. Spaniolii și-au pus coada între picioare și au plecat din România. Societatea o bagă în faliment. Domnule, nu le pasă lor!

cortacero

Ce au făcut? Au plimbat niște jucători cu vorba? Când îi aduci și îi ții două luni fără să îi plătești, ăia ce zic? Le promiți că le dai salarii de 35.000-40.000 de euro, de parcă curgea aur pe Dâmbovița.” a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

988140 ion craciunescu

Citește și EXCLUSIV | Dragoș Grigore e optimist: ”Dinamo va intra în play-off!” + Ce spune despre revenirea în Ștefan cel Mare