EXCLUSIV | Ricardo Grigore, “făcut praf” de fostul președinte al unui club din Liga I: “Așa ceva este inadmisibil. Intolerabil”

Fostul președinte al echipei CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a vorbit despre petrecerea organizată în cinstea jucătorului de la Dinamo, Ricardo Grigore.

Fostul oficial din Gruia s-a arătat indignat de faptul că în plină pandemie de COVID-19 și cu Dinamo pe locul 14 în clasamentul Ligii 1, Ricardo Grigoră petrece.

“În primul rând cu două zile înainte de meci nu trebuie să organizezi petreceri. Asta e clar. Putea, eventual, după meci. Dar dacă joci din trei în trei zile nu poți organiza petreceri. Clar a fost o greșeală din partea lui. A încălcat regulile care te expun și te fac să iei covid-ul. Au fost persoane din exterior. Dacă erau numai fotbaliști de la Dinamo mai mergea, oricum stau toată ziua împreună.

ricardo grigore

Sunt testați, dar au fost chemate și persoane din afară și atunci au apare pericolul de a contracta virusul și de a-l răspândi și coechipierilor. Deci, a făcut o greșeală foarte mare, probabil și din cauza lipesei de experiență”, a declarat Iuliu Mureșanu, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

“Că o fi băut un pahar cu vin, dar să nu se depășească niște limite, asta nu ar fi așa o greșeală, dar nu înainte cu două zile de meci. Așa ceva este inadmisibil. Iar persoane din afara echipei nu aveau ce căuta. Trebuie să învețe din asta. Clar nu se pot lua măsuri grave împotriva lui pentru că este nevoie de el pe teren. Sunt convins că a avut de învățat din asta. La toate echipele se întâmplă astfel de acțiuni, pentru că sunt jucători tineri, dar trebuie să știi cum să le gestionezi. Nu e tolerabil să faci chefuri. Ești la un club cu istoria lui Dinamo și ești la retrogaradre. Este intolerabil”, a mai spus Iuliu Mureșanu.

iuliu muresan

Ricardo Grigore a împlinit 22 de ani la data de 7 aprilie. Jucătorul lui Dinamo a petrecut alături de Paul Anton, Mihai Eșanu Florin Bejan și Robert Moldoveanu. Petrecerea a fost animată de cântărețul de manele Marius Babanu.

Citește și OPINIE | Dinamo e ciuca bătăilor, dar petrecerile continuă. Să vină lăutarii