Dinamo, lovită din toate părțile! “Câinii” au pierdut un jucător de bază după meciul cu Gaz Metan Mediaș

Dinamo a pierdut aseară o nouă partidă în play-out-ul Ligii 1 și a coborât pe penultima poziție din ierarhie!

Formația din Ștefan cel Mare continuă să trăiască coșmarul din acest sezon, iar eșecul contra Mediașului a adus al 13-lea meci fără victorie pentru “alb-roșii” în campionat. Echipa pregătită de Dușan Uhrin Jr. poate ajunge până pe ultimul loc în ierarhie, în cazul în care Poli Iași câștigă în duelul de mâine contra Chindiei Târgoviște.

În ciuda acestor probleme cauzate de ultimele rezultate ale echipei, câinii se pare că au ghinion și din punct de vedere al efectivului. Potrivit informațiilor Pro Sport, fundașul spaniol Raul Albentosa s-a accidentat în partida de aseară și nu va juca în următoarea etapă, împotriva celor de la FC Voluntari.

dinamo

Fundașul în vârstă de 32 de ani a acuzat dureri la genunchi și a devenit astfel indisponibil în perioada următoare. Albentosa este al doilea fotbalist transferat recent în Ștefan cel Mare care se accidentează și nu poate ajuta echipa în play-out-ul campionatului. Atacantul Joseph Akpala, este celălalt jucător venit la Dinamo în urmă cu puțin timp și care a ieșit din calculele lui Uhrin Jr. din cauza problemelor medicale.

Citește și EXCLUSIV | “Te face să nu mai fi interesat de fotbal!”. Afirmație șoc despre situația de la Dinamo