Dinamo, lovită din toate părțile! Ce se întâmplă cu amicalul contra lui Mircea Lucescu

Dinamo urma să joace un amical de zile mari cu Dinamo Kiev pe 27 martie, pe stadionul ”Olimpic”, dar partida este în pericol din cauza pandemiei de coronavirus.

Concret, cazurile de coronavirus au crescut alarmant de mult în Ucraina, peste 15.000 în ultimele 24 ore, ceea ce a dus la următoarea situație. Kievul, orașul în care urma să se dispute amicalul, va intra de sâmbătă în carantină pentru o perioadă de trei săptămâni.

lucescu dinamo kiev

Pentru a-i liniști pe suporterii dinamoviști, managerul Mario Niculae a transmis că: „În momentul de față, amicalul se dispută!”. 

”Nu s-a vorbit până acum că nu mai mergem, că nu mai jucăm. Noi știm că se va juca, dar așteptăm detalii. Oricum trebuie să facem teste coronavirus și la dus, și la întors. Pot fi restricții ca la meciurile de Europa”, au mai comunicat cei din Ștefan cel Mare.

O altă soluție pentru ca amicalul să se poată desfășura ar fi mutarea sa de pe stadionul ”Olimpic”, de 70.000 locuri, pe arenaValeri Lobanovski”, de 16.000 locuri. Cei de la Dinamo speră chiar să poată juca amicalul și în România.

profimedia 0425678415

Membrii DDB anunțaseră că ”fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru”.

Până în urmă cu o zi, se vânduseră peste 20.000 bilete virtuale pentru meciul care trebuia să aibă loc pe stadionul ”Olimpic” din Kiev.

CITEȘTE ȘI –>> Cortacero, pus la zid de către un fost fotbalist al „câinilor”: „Ești pe punctul de a intra în istorie că ai omorât un club!”