RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dinamo loveşte din nou! Pe cine au prezentat ,,câinii” cu câteva ore înainte de derby

Dinamo a realizat o nouă mutare, chiar înaintea derby-ului cu cei de la FCSB, însă nu este vorba despre vreun jucător de fotbal.

,,Câinii” au un nou preparator fizic de azi, potrivit anunţului făcut de echipa din Ştefan cel Mare pe pagina oficială de Facebook.

dinamo antrenament

Mikel Guillen este noul membru din staff-ul lui Ionel Gane, care vine tocmai din Spania, acolo unde le-a mai pregătit Ejea, Ebro și Borja.

,,Mikel Guillen, preparator fizic la Dinamo București

București, 3 februarie 2021. Licențiat în Spania, Mikel Guillen este noul preparator fizic al echipei Dinamo București, a anunțat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae (foto) pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Născut pe 24 iulie 1988, la Zaragoza, spaniolul Mikel Guillen a activat în ultimele trei sezoane competiționale în campionatul Indiei, la Bengaluru.

A mai pregătit fizic, în cariera sa, Beijing Huawen și Sichuan Jiujiuai, ambele din China, Ejea, Ebro și Borja, toate din liga a treia a campionatului din Spania.

Noul preparator fizic al dinamoviștilor a ajuns în România și a intrat în programul echipei noastre.”, apare în comunicatul dat de Dinamo.

Citeşte şi Alertă în Australia! Meciurile programate joi la Melbourne au fost toate anulate

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare