RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Alertă în Australia! Meciurile programate joi la Melbourne au fost toate anulate

Situaţia pandemiei de coronavirus părea că este ţinută sub control în Australia, dar planurile organzatorilor de la Melbourne le-au fost date peste cap miercuri.

Aceştia au fost nevoiţi să anuleze toate meciurile de tenis programate pentru ziua de joi, după ce o persoană a fost depistată pozitiv cu Coronavirus.

australian open

Premierul statului Victoria a anunţat că aproape 600 de jucători şi oficiali care participă la Australian Open sunt nevoiţi să intre acum în izolare, după ce un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne, unde mai mulţi participanţi au stat carantinaţi, a fost depistat cu noul virus.

Organizatorii au anunţat anularea tuturor meciurilor care urmau să se dispute joi, pentru ca toată lumea care a fost în contact cu persoana respectivă să fie testată.

După ce au stat două săptămâni în carantină, sportivii sunt din nou supuşi de organizatori la testare, pentru a se stabili dacă s-au infectat după un posibil contact cu angajatul hotelului.

29 ianuarie este ultima dată când angajatul depistat pozitiv cu Coronavirus a fost prezent la muncă.

,,Este doar un caz, lumea nu trebuie să se panicheze. Am dovedit în trecut că știm cum să rezolvăm astfel de situații.”, a spus şi Daniel Andrews.

simona halep melbourne

Citeşte şi Nu se plânge de bani, dar îi arată cu degetul pe spanioli: ,,Se adună 6-7 luni și nu e normal”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare