Dinamo încearcă să transfere un jucător cu ştate vechi în Liga 1! “Doar el ne poate ajuta!”

Dinamo forţează transferul unui atacant cu experienţă în Liga 1. Accidentarea lui Nemec i-a făcut pe oficialii din Ştefan cel Mare să caute întăriri în compartimentul ofensiv. 

Nemec va fi disponibil abia peste o lună, iar Gueye şi Morsay nu demonstrează că l-ar putea înlocui cu succes pe titularul postului din atac. În aceste condiţii, Dinamo s-a orientat spre un atacant trecut prin Liga 1.

Yazalde, fost jucător la Astra, Gaz Metan şi Hermannstadt, este ţinta lui Marius Nicolae.

„Avem probleme în atac. Este un post deficitar pentru noi și referitor la transferuri doar Yazalde ar putea să vină. Cunoaște bine campionatul României, este pregătit din punct de vedere fizic, sper că putem să ajungem la un numitor comun.

Nu putem transfera jucători care au nevoie de timp de adaptare, de pregătire, pentru că avem nevoie acum de soluții. Mi-aș dori să îl putem lua, este singurul jucător care ne-ar putea ajuta acum”, a declarat Marius Niculae pentru Fanatik.

În vârstă de 32 de ani, portughezul Yazalde este liber de contract după despărţirea de Najran, echipă din liga a doua saudită. Atacantul dorit de Dinamo este evaluat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate.

CITEŞTE ŞI: FRF, balon de oxigen pentru Dinamo! Ce procent din datorii pot amâna cluburile