Formația din Ștefan cel Mare a pierdut procesul cu Direcţia pentru Sport şi Tineret în data de 2 septembrie!

Formația din Capitală a fost executată silit, decizia fiind definitivă. Astfel, Negoiță trebuie să plătească 43.533 de lei (9.177 de euro), plus cheltuieli de judecată în valoare de 6.197 de lei (1.306 euro) către Direcţia pentru Sport şi Tineret a muncipiului București.

Întreaga sumă reprezintă impozitul din bilete care trebuia virat în patrimoniul statului. Cheltuielile au fost calculate până la data de 29.03.2018.

”Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, pentru toate obligaţiile prevăzute de titlul executoriu, în vederea realizării drepturilor creditorului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Executarea silită se va putea realiza simultan ori succesiv, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Încuviinţarea executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării.

Încuviinţarea executării silite se extinde şi asupra titlurilor executorii care se vor emite de executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac. Soluţionată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată pe portalul Ministerului Justiţiei.

Florin Gubavu, directorul executiv al DSTMB, a explicat motivul pentru care Dinamo a fost sancționată: ”Suma reprezinta contravaloarea cotei de 30% din impozitul de 2% datorat de organizatorii manifestatiilor sportive cu public platitor de pe raza Municipiului Bucuresti si nu a fost virata conform prevederilor legale in contul DSTMB.” a declarat Florin Gubavu pentru ProSport.

Citește și Dinamo, aşteptată de un stadion plin! „S-au vândut toate biletele!”