Dinamo, aşteptată de un stadion plin! “S-au vândut toate biletele!”

Dinamo va fi întâmpinată de un stadion plin la meciul cu UTA din Cupa României. Oficialii arădenilor au anunţat că biletele puse în vânzare s-au epuizat încă din prima zi.

Partida din 16-imile Cupei României se va juca marţi, iar clubul din Arad a stabilit ca biletele să fie comercializate în zilele de joi, vineri şi sâmbătă. Surpriza a fost că toate tichetele s-au vândut în câteva ore. Pentru ziua de vineri vor mai fi disponibile doar biletele rezervate abonaţilor, iar dacă stocul nu va fi epuizat restul tichetelor vor fi puse în vânzare sâmbătă!

La 11 fix a început vânzarea de bilete pentru UTA – Dinamo.🔴⚪️🔴⚪️ #CupaRomâniei

Publicată de UTA Arad pe Joi, 19 septembrie 2019

“Conducerea clubului UTA informează că biletele pentru meciul UTA – Dinamo București, destinate publicului larg, s-au epuizat în această după-amiază. În cursul zilei de mâine (20 septembrie) – între orele 11:00-14:00 și 16:00-18:00 – rămân disponibile biletele abonaților care încă nu le-au achiziționat. În cazul în care stocul de bilete nu se epuizează, vânzarea va fi reluată, pentru publicul larg, sâmbătă (21 septembrie) dimineață, în intervalul orar 10:00-12:00, tot la sediul clubului din Calea Victoriei nr. 20.” – a transmis clubul UTA prin intermediul unui comunicat.

Stadionul “Motorul” are o capacitate de 4.000 de locuri. Pentru suporterii dinamovişti au fost rezervate 240 de bilete.

UTA – Dinamo se va juca marţi, de la 16:30.

Spynews.ro