Cornel Dinu pune tunurile pe suporterii din DDB: “Nimeni nu a făcut atâta rău unei echipe în istoria fotbalului!”

cornel-dinu-dinamo

Fosta glorie a dinamoviștilor, Cornel Dinu, a vorbit în termeni duri despre fanii-acționari ai “câinilor”, care au luat ultimele decizii în cadrul clubului!

Formația din Ștefan cel Mare traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, iar salvarea de la retrogradare a ajuns să fie pe ordinea de zi a conducătorilor clubului. Dinamo a ajuns la 12 meciuri fără succes în Liga 1 și are șanse reale de a părăsi prima scenă a fotbalului românesc, în cazul în care elevii lui Dușan Uhrin Jr. nu vor reuși să găsească drumul victoriilor în ultimele dueluri din play-out.

Una dintre cele mai mari legende ale “alb-roșilor”, Cornel Dinu, a criticat deciziile luate de actuala conducere a lui Dinamo și este de părere că niciodată în istoria fotbalului nu s-a întâmplat ca suporterii unei echipei să facă atât de mult rău favoriților. Ulterior, “Procurorul” a ținut să îl ironizeze în stilul caracteristic pe Diego Fabbrini, unul dintre jucătorii de bază ai “câinilor”.

Cornel-Dinu

“Ce se întâmplă la Dinamo este înfiorător, deciziile le iau oamenii care nu au avut nimic în comun cu fotbalul, din 2019 se tot aduc 13-14 jucători, dintre care nu ştiu dacă doi se justifică. Fabbrini, când driblează, trebuie să schimbi porţile, adică nu mai trebuie să le pui la capătul terenului, ci în lateral, el se duce în lateral mereu.

Niciodată în istoria fotbalului mondial 2-3 oameni, dintre aşa-zişii suporteri care s-au pus singuri acolo, fără nicio legitimitate, nu fac atâta rău unei echipe în istoria fotbalului!”, a declarat Cornel Dinu, potrivit Telekom Sport.

Citește și Actuala conducere a lui Dinamo, mesaj pentru contestatari: “Este ușor să lovești în cei care fac sacrificii!”