Dinamo a rămas fără unul dintre jucătorii de bază! Lovitură grea pentru “câini” înaintea duelului cu CFR

Sursa foto: Profimedia Images

Dinamo va juca în această rundă pe terenul celor de la CFR Cluj, luni, de la ora 20:30!

Formația din Ștefan cel Mare se află în zona fierbinte a clasamentului cu doar două etape înainte de terminarea sezonului regulat. “Câinii” ocupă în acest moment locul 14 în ierarhia Ligii 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 28 de etape și speră să obțină un rezultat pozitiv în Gruia pentru a se îndepărta de ultimele două poziții ale campionatului.

Potrivit ultimelor informații, portarul de drept al lui Dinamo, Mihai Eșanu (23 de ani), s-a întors accidentat din Ungaria, acolo unde a fost cu naționala României U21 la EURO. Tânărul goalkeeper se pare că a resimțit dureri musculare și nu va putea juca contra CFR-ului în această rundă.

esanu - dinamo

Mihai Eșanu a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai dinamoviștilor din acest sezon, paradele sale dovedindu-se de mai multe ori providențiale pentru echipa sa. Locul acestuia între buturile “alb-roșilor” va fi luat cel mai probabil de norvegianul Gudmund Kongshavn (30 de ani), adus în “Groapă” după plecarea lui Thomas Mejias și a lui Rene Hinojo. Pe banca de rezerve va sta tânărul Alexandru Mitrovic (17 ani), cel care a apărat poarta câinilor în amicalul cu Dinamo Kiev, încheiat 0-3.

Citește și Ce l-ar putea convinge pe Cristi Borcea să revină la Dinamo! ”Dacă s-ar face asta, posibil să participe”