Ce l-ar putea convinge pe Cristi Borcea să revină la Dinamo! ”Dacă s-ar face asta, posibil să participe”

Problemele financiare de la Dinamo au fost rezolvate în cele din urmă de către suporterii din DDB, iar acum așteaptă primul joc de la reluarea Ligii 1.

Fanii “câinilor” au preluat de tot controlul la echipă și au încercat în fiecare zi să redreseze situația și să achite datoriile formației din Ștefan cel Mare.

Dinamo FC Arges 22

Cu toate astea, situația de la Dinamo rămâne una tensionată. În campionat, ”câinii roșii” sunt pe locul 14 și au ratat pentru al patrulea sezon consecutiv calificarea în play-off, iar acum au emoții în ceea ce privește evitarea retrogradării.

Totuși, la Dinamo ar putea reveni o veche cunoștință. Cristi Borcea, fostul finanțator al clubului din Ștefan cel Mare s-ar putea întoarce la echipă. Dezvăluirea a fost făcută de Giovanni Becali, un apropiat al lui Borcea, care a spus că omul de afaceri s-ar putea implica din nou dacă Dinamo ar beneficia de un stadion nou, ca în cazul stadioanelor Giulești sau Ghencea.

giovanni si borcea

”Eventual, dacă s-ar construi un stadion ca cel din Giulești sau Ghencea, Borcea ar putea să participe! Probabil cu alți oameni de afaceri. Chiar şi cu suporteri, la Dinamo este foarte greu fără greu. Uitaţi-vă la Gigi Becali. Şi-a făcut o bază ultra modernă şi plăteşte Arena Naţională ca şi cum ar fi stadionul echipei”, a declarat Giovanni Becali, conform Telekom Sport.

badea borcea 1

Primul joc oficial de la reluarea campionatului pentru Dinamo va fi în deplasare la Cluj, pentru duelul cu CFR, programat luni, de la ora 20:30.

CITEȘTE ȘI –>> ”Față în față” cu Pablo Cortacero! ”Cât de mult rău a făcut atâtor oameni”