Din Turcia, Șumudică s-a revoltat: “M-a jignit absolut inutil”. Pe cine e supărat

marius sumudica

Tehnicianul de 48 de ani a trimis un drept la replică după ce Marcel Popescu a lansat un atac dur la adresa sa.

Mărul discordiei este prezența lui Nicușor Bancu la echipa națională, pe care Șumudică nu o consideră deloc necesară. Marcel Popescu a intervenit în favoarea fotbalistului, iar antrenorul a reacționat.

“A stârnit o băgare în seamă pe care o consider absolut penibilă! Acest personaj, care nu știu exact ce implicare efectivă are la Universitatea Craiova, se folosește de funcția pe care o are în cadrul acestui club imens al țării pentru a încerca să își demonstreze utilitatea și atașamentul inutil față de patronat.

Că m-a jignit pe mine absolut inutil o trec la și altele pentru că eu duc multe și am alte priorități, fotbalistic vorbind, în acest moment decât să-i răspund unui domn respectabil de 70 de ani, depășit evident de anii 2000″ a fost reacția oferită de Șumudică pentru gsp.ro.

marcel popescu

Acesta a fost deranjat și de referirile la Mircea Rednic, făcute de același oficial al Craiovei.

“Să-ți permiți să-l jignești pe Mircea Rednic mi se pare că e ca și cum l-ai critica pe Steven Gerrard în Liverpool sau aproape cum ai jigni religia într-o biserică. În final, vreau să-mi exprim regretul că un asemenea om face parte din familia unui club a cărui istorie am apreciat-o mereu public și care are fani despre care am spus mereu că sunt o forță care susține de decenii această echipă emblematică!” a adăugat omul care a câștigat titlul în Liga 1 pe banca Astrei.

CITEȘTE ȘI –>> A venit taifunul din Bănie după declarațiile lui Șumudică: „Se juca cu căldărușa în țărână”. Motivul atacului lui Marcel Popescu