RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

A venit taifunul din Bănie după declarațiile lui Șumudică: “Se juca cu căldărușa în țărână”. Motivul atacului lui Marcel Popescu

Managerul general al oltenilor a fost deranjat de afirmația antrenorului lui Gaziantep care spusese că Nicușor Bancu nu are ce căuta la națională, pe postul de fundaș stânga. 

Iar reacția din Bănie nu a întârziat să apară.

“Nu știu cine îl bagă în seamă pe Șumudică, îi spun doar atât: dacă el și-a permis să vorbească despre alte cluburi, sa spună primul „11” la naționala, măcar să lase Craiova în pace. El se juca cu căldărușa în țărână când Craiova juca în Europa, prin Portugalia, că tot l-am văzut că vorbește în portugheză pe la conferințele de presă. Să nu compare pantera cu leul” a comentat Marcel Popescu pentru fanatik.ro.

marcel-popescu

Iar oficialul oltenilor nu a uitat să amintească episoadele controversate în care a fost implicat tehnicianul care pregătește echipa turcă.

“Șumudică e un personaj grobian în fotbalul românesc, el și-a dat pantalonii jos la o conferință de presă, ce mai poate fi de zis? Sunt oameni la Federație care fac analiza jucătorilor, compară avantajele cu minusurile fotbaliștilor, văd că în permanență Șumudică trage fotbalul românesc în zone d-astea, cu mici la tarabă. El nu poate să vorbescă despre istoria unui club dacă nu a citit o carte toată viața lui”, a încheiat managerul general al juveților.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | După atacul lui Papură a venit și replica de la Mediaș: „Îi dau cam multă importanță”. Edi Iordănescu nu s-a putut abține

Șumudică îl ironizase pe Bancu după meciul alb-albaștrilor cu CFR Cluj.

“L-a depășit unul, am crezut că e la cros-ul poștașilor, a fugit pe pista de atletism. Manea, Manea! Tot zic ei că e nepregătit, am crezut că avea numărul 5 ca la cross-ul poștașilor, a luat-o pe vis-a-vis, a ocolit și jalonul și tot a ajuns în fața lui”, spusese atunci antrenorul.

Bancu

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare