Dezvăluirile incredibile ale Simonei Halep: “Poliția era la ușa, nu aveam voie să părăsim camera”

Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep, actualul loc 3 în ierarhia mondială a vorbit despre experiența trăită la primul turneu de Grand Slam din acest an, Australian Open.

Din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii turneului de la Melbourne au impus restricții dure pentru toți sportivii. Simon Halep, fostul lider mondial a fost obligată să stea în carantină la Adelaide și a mărturisit că a fost o experiență grea, nu s-a văzut cu niciun sportiv timp de 14 zile. Jucătoarea din Constanța a dezvăluit că a avut noroc cu antrenorul Darren Cahill care a fost alături de ea în perioada carantinei.

„Doar în aeroport ne-am văzut, iar timp de 14 zile nu ne-am întâlnit cu nimeni. Poliția era la ușă, ne aștepta, ne conducea la teren, nu aveam voie  părăsim camera. A fost strictețe foarte mare. Ne spuneau minutul la care trebuia  coborâm, nu era nimeni în zona noastrăși în acest fel puteam  plecăm.

Simona Halep Australian Open presa internationala scaled
Sursa foto: Profimedia Images

A fost o experiență incredibilă, dar a fost foarte bine  am putut juca în Australia. Darren a fost cu noi, a stat și el 14 zile în hotelul nostru, nu a putut și vadă familia, dar mi-a prins bine timpul perecut cu el și  am putut  lucrăm împreună. Fiind în echipa noastră și luând contact cu noi, trebuia  se autoizoleze,   nu transmită virusul, în cazul în care noi l-am fi avut. Am făcut teste zilnic, dar am avut mare noroc  în avionul nostru nu a fost niciun caz pozitiv”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Citește și Simona Halep a mărturisit de ce s-a retras de la Doha și Dubai! Turneul la care și-a anunțat deja prezența