Fraisl, contrazis de un conațional după ce a spus că România e săracă, iar Botoșaniul urât: „M-a enervat teribil!”

Martin-Fraisl-fc-botoșani

Portarul austriac Martin Fraisl (27 de ani) a vorbit în presa din țara natală despre perioada petrecută în România, însă vorbele pe care le-a folosit la adresa țării noastre nu au fost dintre cele măgulitoare.

Portarul ajuns în Germania, la SV Sandhausen, a susținut că România este o țară săracă, iar Botoșaniul un oraș urât, însă Hidajet Hankic, care apără la FC Botoșani, îl contrazice pe compatriotul său și spune că el ar dori să se stabilească în țara noastră.

„Am văzut interviul şi m-am enervat teribil. Nu pot înţelege asta pentru că din punctul meu de vedere sunt nişte nonsensuri. Cred că trebuia să dea dovadă de mai multă atenţie când vorbeşte despre ţara şi oraşul care l-au ajutat să facă un important pas în cariera lui, acela de a se transfera în 2.Bundesliga. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar pot spune că ar trebui să fie mândru că a jucat pentru FC Botoşani în prima ligă din România.

Eu trăiesc la Botoşani împreună cu familia mea, soţia şi fetiţa noastră, şi vă spun cu mâna pe inimă că mă simt foarte bine aici. Pot să-mi imaginez că aş trăi următorii 10 ani în România şi copiii mei să meargă la şcoală aici. Am trăit înainte în Innsbruck, dar soţia mea mi-a spus că niciodată nu s-a simţit atât de bine ca aici, unde avem o atmosferă foarte caldă, familială.

Avem o mulţime de prieteni aici şi ne simţim ca acasă. Aş vrea ca prin reacţia mea să deschid ochii şi altor oameni despre cât de frumoasă este România în realitate. Sunt mândru că am luat decizia de a veni şi juca pentru Botoşani”, a declarat Hankic, pentru Gazeta Sporturilor.

Hidajet-Hankic-fc-botoșani

Citește și • Un fost jucător din Liga 1 nu vrea să mai audă de România! “O țară săracă! Un profesor câștigă 250 de euro”