Dezvăluirea la care nu se aștepta nimeni! Ce salariu are, de fapt, Gică Hagi la Viitorul

Gică Hagi a dezvăluit ce salariu are la clubul său, FC Viitorul Constanța.

Întrebat despre remunerația sa, ”Regele” nu s-a ferit să recunoscă cât câștigă lunar: 500 de euro, echivalentul a 2.400 de lei.

De asemenea, Gică Hagi a dezvăluit că nu ia bonusuri de la Viitorul și face tot posibilul în timpul pandemiei pentru ca angajații clubului său să nu aibă probleme financiare

“Eu nu am salariu. Eu ştiţi că am unul, dar mic, un salariu de 500 de euro, pot să spun acum, restul nu am luat nici prime, nici salariu nu am avut. Aşa că eu nu am ce să îmi tai. Eu trebuie să fac. Nu, eu am 500 de euro, cât e minim. Ăsta e salariul meu şi nu am luat bonusuri. Nu am luat bonusuri pentru că am încercat să dau la ceilalţi şi eu dacă am avut, am lucrat foarte bine şi am ieşit pe profit, am o societate pe acţiuni şi facem dacă avem profit la sfârşitul anului pot să îmi iau bani.

E simplu, jucătorul de fotbal e bogat şi nu cred că poate să simtă. Trebuie să faci un lucru pentru ceilalţi salariaţi care au salariile mai mici şi trebuie să mergi în continuare ca şi club. Atunci când într-o criză totul scade, care e procentul acela nu ştii, aşa că trebuie să ai, să te reorganizezi rapid şi să mergi înainte pentru că în faţa noastră este clubul care trebuie să meargă înainte. Noi trebuie să funcţionăm, aşa că trebuie să găseşti, să nu ne fie teamă sau ruşine de realiate. Asta e realitatea, eu am văzut-o şi le-am spus jucătorilor şi, cei din club, cei care au salariile 500 de euro, minimum pe economie, lor nu le-am luat nicun ban, nu le-am scăzut, dar ceilalţi în funcţie de procent” a declarat Gică Hagi la TelekomSport.

gică-hagi-viitorul

Citește și CFR Cluj, campiona României? Propunerea ”Regelui” pentru finalul sezonului: ”Voiam campionat cu 18 echipe!”