Dezvăluirea făcută după plecarea lui Șumudică de la Rizespor: “Nu se putea controla!”

Șumudică s-a despărțit de turci după ce nu a reușit să obțină vreo victorie în șapte meciuri ca antrenor al grupării pe care a preluat-o după despărțirea de Gaziantep. 

Tehnicianul care a împlinit ieri 50 de ani nu a fost uitat de foștii săi fotbaliști care povestesc felul cum au încercat să îl potolească pe român pentru a nu mai fi mereu trimis în tribune de către arbitri.

„A fost o plăcere să lucrez cu el. Am învățat multe, atât din punct de vedere tehnic, cât și tactic. Realizările sale sunt evidente. Singurul lucru surprinzător la el era că în fiecare meci primea cartonaș galben.

În fiecare meci! Am vorbit cu el și i-am spus asta de o sută de ori. Atât conducerea, cât și noi, am dorit întotdeauna să îl liniștim. Dar nu se putea abține. Își făcea rău singur”, a fost reacția lui Gunay Guvenc, portarul celor dela Gaziantep pentru portalul tucesc Posta. 

gunay guvenc

Cei doi au colaborat la Gaziantep timp de un an și jumătate.

“Uneori, mă duceam în camera lui și îi spuneam:  «Domnule, liniștește-te, vei fi din nou avertizat». Arbitrii încercau să îi citească pe buze ce spune. Noi ne doream să îl liniștim, dar eu cu siguranță nu se putea controla. Trăiește la maximum fiecare meci”, a mai subliniat Guvenc. 

CITEȘTE ȘI –>> Marius Șumudică, criticat după ce s-a despărțit de Rizespor: „S-a dus la o echipă fără valoare d-aia nu a reușit”