Dezvăluire senzaţională a unui mare boxer: ,,Mă drogam cu cocaină, dar când am tras din broasca aia, a fost ca un boom”

Un fost mare boxer a făcut o serie de dezvăluiri senzaţionale într-un interviu acordat în America.

Mike Tyson este cel care a mărturisit cum se droga cu cocaină, dar şi cum a tras dintr-o broască râioasă. Vietatea despre care vorbeşte celebrul boxer eset cunoscută drept ,,Broasca din râul Colorado”, care produce 5-MeO-DMT, o substanţă cu efecte halucinogene.

Mike Tyson scaled
Sursa foto: AFP PHOTO / MELINA PIZANO / MATCHROOM/ Profimedia Images

Acesta a dezvăluit pentru youtuberul Paul Logan cum te simţi în momentul în care te droghezi, dar şi cum crezi că te schimbi în acel moment.

,,Mă drogam cu cocaină. Renunțasem să mai trăiesc, viața nu mai avea sens. Dar când am tras din broasca aia, a fost așa, ceva precum un boom. Mi-am dat seama că am murit!

mike tyson

E ceva complet diferit. Corpul tău rămâne aici, sufletul decolează. Te simți Dumnezeu pe moment. Priveam soarele, se spărsese în două, iar aerul intra prin crăpătura aia și venea către mine. M-am întors către prietenul meu și l-am întrebat dacă vede asta. <<Asta, care?>>, m-a întrebat. ”Lasă poantele cu mine, știu ceea ce simt! <<Să simți ce? Mike, nu văd nimic!>>, zicea. Dar eu insistam: <<Nu te mai juca cu mine!>> Credeam că ei glumesc, dar ei nu zăreau nimic, Chiar așa, ce să zărească?”, a declarat Mike Tyson, pentru Paul Logan, potrivit AS.ro.

În acest moment, Myke Tyson deţine ,,Tyson Ranch”, o impresionantă plantaţie de cannabis, care este situată în California.

Citeşte şi VIDEO | Fostă campioană locuiește într-un cimitir de patru ani, după ce și-a pierdut casa. Ce fac autoritățile