RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dezvăluire incredibilă din tabăra campioanei în miez de noapte: „Nu am mai luat bani din martie”

Nu toate sunt roz la CFR Cluj, chiar și după ce echipa a intrat în istorie cu cel de-al șaselea titlu cucerit în interval de 12 ani. 

Într-un sezon în care echipa a obținut și o calificare în 16-imile Europa League, conducerea a rămas datoare la fotbaliști. Chiar în seara câștigării titlului, Djokovic nu s-a ferit să explice situația complicată în care se găsesc el și coechipierii săi.

„Sunt sub contract cu CFR, la 30 de ani nu mai am mult de jucat şi dacă vine o ofertă mai bună pentru mine din punct de vedere sportiv și economic, sper că şi CFR mă va înţelege.  

Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. Nu vreau explicaţii vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta”, s-a revoltat croatul într-o reacție oferită Telekom Sport.

Damjan Djokovic cfr cluj

Djokovic a ajuns la CFR în vara lui 2017, atunci când a început hegemonia clujenilor în Liga 1.

„Mai ales după ceea ce am făcut anul acesta cred că merităm şi noi respect. Nu e vorba numai de bani, e vorba şi de respect. Şi dacă cineva nu îşi ţine cuvântul, pe mine mă deranjează. Dar asta e o discuţie pentru mai târziu, cred că astăzi trebuie să sărbătorim toţi, împreună”, a adăugat fotbalistul de 30 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Revolta fanilor dinamoviști după decizia FRF: “Jucăm în fiecare zi, dar lăsați-ne să jucăm!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare