RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Devis Mangia, sunat de un patron din Liga 1! ,,Nu am discutat aspectul acesta”

Devis Mangia nu a pierdut contactul cu fotbalul din Liga 1, pentru că ţine în continuare legătura cu un om din fotbalul românesc.

Antrenorul italian a rămas în relaţii bune cu Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, chiar şi după ce a plecat din Bănie şi a semnat cu naţionala Maltei.

Mangia Craiova

Mihai Rotaru susţine că Mangia i-a rămas prieten, dar nu se pune problema unei reveniri la Craiova, pentră că are contract cu Federaţia de fotbal din Malta.

,,(Cu Mangia aţi mai ţinut legătura?) Da, e prietenul meu. Şi azi (n.r. sâmbătă) am vorbit cu el. (Şi nu e o variantă?) Nu, Devis are contract, nu am discutat aspectul acesta. Are contract, e antrenorul naţionalei Maltei.”, a declarat Mihai Rotaru pentru Telekomsport.

rotaru

Patroul Craiovei a dat de înţeles că următorul antrenor care va sta pe banca oltenilor va fi tot unul străin.

,,Deja a fost redusă lista de antrenori, 5 au rămas. De mâine (n.r. luni) vom începe negocierile cu primul antrenor de pe listă. Ponderea este de 80% antrenori străini, 20% români. N-a mai antrenat în România. Ne uităm pe termen mediu şi lung.”, a declarat patronul oltenilor pentru Pro X.

Până la aducerea unui noi antrenor la echipă, Craiova are meci marţi, de la ora 20:00, în Copou, contra celor de la Poli Iaşi.

Oltenii se află pe locul 3 în Liga 1, cu 37 de puncte adunate în cele 20 de jocuri disputate.

Citeşte şi EXCLUSIV | Șeful unei echipe de la noi nu își revine nici acum după ratarea obiectivului: “Este inexplicabil

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare