Detalii mai puțin cunoscute din interiorul FCSB-ului: “Gigi Becali nu poate fi influențat niciodată de cineva!”

De-a lungul timpului au existat o mulțime de supoziții care îl aveau ca personaj principal pe Gigi Becali, patronul despre care s-a spus că ar fi ușor influențabil de persoanele din jur în deciziile pe care le ia la echipa sa!

Fostul agent, Victor Becali, a oferit mai multe detalii din culisele celor de la FCSB și a vorbit despre persoana care ia ultima decizie la echipă. Finanțatorul “roș-albaștrilor”, Gigi Becali, se pare că nu se lasă niciodată influențat de cineva din cadrul clubului și nu numai, iar factorul de decizie îi aparține în totalitate latifundiarului din Pipera.

gigi becali

Ulterior, Victor Becali a vorbit și despre situația lui Iulian Cristea, fundașul impresariat de Anamaria Prodan, care a ieșit de ceva timp din planurile formației lui Toni Petrea.

Niciodată, dar niciodată, Gigi Becali nu poate fi influențat de cineva. Deciziile pe care le ia sunt deciziile lui. Nu îl influențează nimeni nici în bine, nici în rău. Nu este treaba mea de ce nu a jucat Cristea. Că este cineva în spatele lui Gigi Becali este o poveste de ani de zile. Nu este, domne, nimeni! (n.r. nici un văr nu îl poate influența?) Nu există! Nimeni! Astea sunt povești.

Să spunem, prin absurd, că aș avea eu o influență la Gigi Becali. Cum să mă duc să îi spun? Să nu joace un jucător cu care poate ar fi câștigat meciul? Cum? Înseamnă că eu nu îi vreau binele, îi vreau răul. Cum să îmi facă mie o plăcere ca să își facă lui rău? Nu înțeleg. La o echipă de fotbal, patronul este stăpânul. Nu poate avea nicio dispută niciun agent cu niciun patron.

Nu cred că există interes (n.r. din partea firmei de impresariat a fraților Becali). Cu tot respectul pentru jucător, este un jucător bun dacă a ajuns la FCSB, dar politica firmei se axează pe jucători mai tineri, de perspectivă”, a spus Victor Becali, potrivit GSP.

Citește și Gigi Becali vrea să scape de el, dar fotbalistul are deja o ofertă de nerefuzat! Cine este jucătorul care va pleca de la FCSB