Detalii mai puțin cunoscute despre Ștefan Radu: “M-am gândit chiar să mă las de tot de fotbal!”

Sursa Foto: Profimedia Images Ștefan Radu

Devenit un simbol al clubului Lazio Roma, Ștefan Radu, a vorbit despre cel mai delicat moment din viața sa!

Fostul fundaș al celor de la Dinamo a ajuns la 402 meciuri pentru Lazio și a depășit un record vechi de 16 ani. Astfel, Ștefan Radu a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru echipa din capitala Italiei și l-a depășit pe legendarul Giuseppe Favalli din punct de vedere al aparițiilor.

stefan radu

Apărătorul în vârstă de 34 de ani a vorbit despre cel mai nefericit eveniment din viața sa, și anume moartea tatălui său. Ștefan Radu a dezvăluit chiar că a fost la un pas să se lase definitiv de fotbal din cauza suferinței pe care i-a provocat-o trecerea în neființă a celui față de care, potrivit spuselor jucătorului, era extrem de atașat.

„Am avut și momente delicate, atunci când a murit tatăl meu. Au trecut 10 ani de atunci, a fost extrem de dificil pentru mine, m-am gândit chiar să mă las de tot de fotbal. Eram legat tare de el, a fost un șoc. Și acum mă gândesc la retragere, întrebați-l pe impresarul meu! I-am spus că aș prefera să rămân la Lazio cât timp există această șansă. Nu am simțit niciodată nevoia să plec, aici e o atmosferă specială. Acum, vreau doar să joc cât pot, nu mă mai gândesc la altceva”, a spus Ștefan Radu.

Constantin Radu, tatăl lui Ștefan Radu, s-a stins din viață la doar 52 de ani, la doar trei ani de la transferul fiului său la Lazio Roma.

Citește Ştefan Radu explică de ce nu vrea să joace pentru România: ,,Lazio este echipa mea naţională”