Detalii despre petiția trimisă de Gigi Becali către CCA: “Nu mai putem tolera greșelile care modifică rezultatele!”

gigi-becali-fcsb

Sistemul de arbitraj video este din ce în ce mai cerut în campionatul României, mai ales după greșelile nenumărate ale arbitrilor din acest sezon!

Erorile din arbitrajul românesc sunt taxate pe zi ce trece mai mult de cluburile din Liga 1 care cer cu insistență introducerea sistemului VAR. Până atunci însă, patronii echipelor din campionatul României încearcă să își facă singuri dreptate, astfel că finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a luat deja inițiativa în acest sens și s-a adresat Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Potrivit informațiilor venite din partea GSP, latifundiarul din Pipera ar fi cerut ca Istvan Kovacs și Cătălin Popa să nu mai fie delegați la meciurile echipei sale pentru a evita orice fel de discuție și nu mai acceptă sub nicio formă ca performanțele sportive să fie umbrite de deciziile arbitrilor. Ulterior, Gigi Becali îi solicită lui Kyros Vassaras, șeful CCA, să ia imediat atitudine față de cele întâmplate.

Vassaras

Regulamentul fotbalistic ne obligă să fim profitabili și suntem, oricum, o societate comercială al cărei scop îl constituie profitul. Nu e posibil ca rezultatele economice să fie la discreția arbitrilor!

Trebuie să le aduceți arbitrilor la cunoștință nemulțumirile noastre! Și să evitați delegarea la meciurile noastre a lui Istvan Kovacs și a lui Cătălin Popa, pentru a nu tensiona atmosfera. Nu mai putem tolera greșelile care modifică rezultatele și clasamentul! Sunteți șeful CCA, deci sunteți responsabil de acest lucru!”, s-a arătat în scrisoarea emisă de clubul FCSB către CCA, potrivit GSP.

Citește și EXCLUSIV | Nu toată lumea așteaptă sistemul VAR: „Nu cred că arbitrajul video va schimba foarte multe în Liga 1!”