Dennis Man s-a hotărât. Ce alege între naționala de tineret și cea de seniori: “Nu am de ce să mint”

Dennis Man se află într-o situație ingrată. Fotbalistul FCSB-ului este nevoit să aleagă între Euro U21 și preliminariile Campionatului Mondial 2022 cu naționala mare.

Dennis Man a avut un an 2020 excelent din punct de vedere profesional, acesta primind trofeul de „cel mai bun fotbalist român al anului”.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani se gândește la anul 2021 și va trebui să aleagă între a participa din nou, cu naționala de tineret, la un Campionat European și de a juca pentru naționala mare în preliminariile Cupei Mondiale.

Sunt foarte atașat de băieții de la tineret, nu am de ce să mint. Am făcut un grup frumos și acolo. Totuși, cred că naționala mare e mai importantă, a declarar Dennis Man, pentru gsp.ro.

man romania u21

Man a vorbit și despre evoluția sa slabă din meciul disputat contra Irlandei de Nord, scor 1-1:

N-am de ce să mă ascund. N-am făcut un meci bun. Sunt conștient că n-a fost ce trebuie. Nu-s omul care să nu-și asume. Sper ca data viitoare să dovedesc că a fost doar o zi mai proastă, că nu acela e Man. Ci că sunt un jucător serios, care atunci când intră pe teren își ajută echipa”, a declarat Man pentru sursa citată.

Dennis Man este cel mai scump jucător din Liga 1, acesta fiind cotat la 6,5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com. Următorii doi jucători prezenți în ierarhie sunt Florinel Coman, cotat la 5,5 milioane de euro, și Florin Tănase, evaluat și el la 3 milioane, ambii tot de la FCSB.

Dennis Man a înscris 15 goluri în acest sezon, în 16 partide oficiale. Înainte de a se transfera la FCSB, în 2016, Man evolua pentru UTA Arad. La echipa bucureșteană a jucat 142 de meciuri, a marcat 47 de goluri și a oferit 29 de pase decisive.

dennis man 1

Citește și VIDEO | Moment incredibil al comentatorului britanic, după golul lui Ianis Hagi: “Iată că a «înviat»”. Mesajele fanilor