Dennis Man, pregătit pentru transferul carierei! Becali vrea să își vândă ”perla” pentru milioane de euro

Gigi Becali vrea să îl vândă pe Dennis Man în plină pandemie de coronavirus.

Recent, patronul FCSB a anunțat că negociază transferul unui fotbalist, însă fără să dea un nume: “Uite acum sunt pe telefon că să vând un jucător. Nu îi spun numele. Sunt pe telefon să vând un jucător pe 10 milioane. Negociez acum”, a anunțat ieri Gigi Becali.

gigi-becali-coronavirus

Chiar dacă Becali nu a precizat cine este jucătorul pe care este dispus să îl vândă, numele acestuia a fost dezvăluit. Este vorba de Dennis Man, anunță Gazeta Sporturilor.

Fotbalistul FCSB-ului a avut prestații excelente în acest sezon, iar patronul vicecampioanei, iar un club din străinătate oferă 10 milioane de euro pentru serviciile acestuia.

”Cred că cel mai mult m-aș potrivi în Spania, din punct de vedere fotbalistic. Dar dacă va veni vreo oferta din altă parte, voi lua în calcul” dezvăluia Man, anul trecut, în cadrul unei conferințe de presă.

man coman

5.5 milioane de euro este cota de piață a lui Man, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 24 de apariții în tricoul vicecampioanei, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri.

dennis man fcsb

Citește și Becali poate răsufla ușurat! Ce s-a întâmplat cu Soiledis, jucătorul FCSB-ului care nu semnase pentru înjumătățirea salariului