Becali poate răsufla ușurat! Ce s-a întâmplat cu Soiledis, jucătorul FCSB-ului care nu semnase pentru înjumătățirea salariului

Situația lui Soiledis, jucătorul FCSB-ului care nu semnase pentru înjumătățirea salariului, a fost lămurită de impresarul acestuia.

În contextul pandemiei de coronavirus, Gigi Becali a decis ca jucătorii vicecampioanei vor avea salariile reduse cu 50% până în luna septembrie.

Soiledis și Planic erau singurii care nu au semnat noile înțelegeri, însă situația fotbalistului grec a fost lămurită de Florin Vulturar, impresarul acestuia.

”Soiledis e plecat în Grecia, a avut ceva probleme cu familia, cu tatăl lui care a decedat. A plecat imediat după ce li s-a dat liber şi e în Grecia.

Am vorbit şi cu Aris (n.r. – Soiledis), el nu a zis niciodată că nu semnează, doar că aşteaptă să-i trimit documentul în engleză. I-am explicat toată situaţia referitoare la înjumătăţirea contractului şi doar aici s-a blocat totul.

Am vorbit cu nea Vali (n.r. – Argăseală), mi-a trimis documentul în limba engleză şi probabil mâine o să-l trimită şi Soiledis semnat” a declarat Florin Vulturar pentru Telekom Sport.

soiledis

Vezi și VIDEO EXCLUSIV | Dorin Goian: “Este foarte greu fără sport, abia acum conștientizează lumea”