Dennis Man i-a cucerit definitiv pe italieni! Ce cadou a primit internaționalul român din partea Parmei

Foto: Maurizio Borsari/AFLO-profimedia

Fostul golgheter al Ligii 1, Dennis Man (22 de ani), a izbutit să marcheze ieri primul său gol în tricoul Parmei!

Internaționalul român a adus formației de pe Ennio Tardini un nou punct în economia campionatului din Serie A, reușind să puncteze pentru 2-2 în ultimele minute ale partidei. Adus ca o adevărată gură de oxigen la Parma, Dennis Man se află într-o creștere de formă în Italia, iar acest lucru a fost imediat sesizat de antrenorul Roberto D’Aversa, care l-a titularizat în ultimele etape.

dennis man
Foto: Crediyt- Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images

La scurt timp după prima reușită în campionatul Italiei, Dennis Man a fost răsplătit de Parma cum nu se putea mai frumos. Formația de pe Ennio Tardini a postat pe contul de Twitter un mesaj în limba română „Pură pasiune”, la care a adăugat două fotografii alături de Valentin Mihăilă, celălalt internațional tricolor al echipei.

Nu doar actualul club al lui Dennis Man a ținut să îi mulțumească acestuia pentru evoluția din meciul de ieri. Gazzetta Dello Sport și marele atacant al Italiei, Filippo Inzaghi, actualul antrenor al lui Benevento, l-au lăudat pe atacantul român pentru execuția din meciul de ieri și pentru calitățile fotbalistice pe care le posedă.

11.000.000 de euro este cota de transfer a lui Dennis Man, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 10 meciuri, un gol și o pasă decisivă reprezintă bilanțul fostului fotbalist al celor de la FCSB din momentul transferului la Parma.

Citește și Dennis Man l-a cucerit pe marele Filippo Inzaghi, după primul gol în Italia: “S-a văzut ce calități are!”