RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Denis Ciobotariu, alegerea surpriză a lui Adrian Mutu: “Cred că nici el nu s-a aşteptat să fie titular!”

Selecționerul Adrian Mutu a surprins pe toată lumea în momentul în care a decis să joace încă din primul minut cu fundașul CFR-ului, Denis Ciobotariu!

Cu un sistem de joc format din trei fundași, “Briliantul” a decis să joace cu Denis Ciobotariu alături de Alexandru Pașcanu și Denis Haruț. Deși în lotul României U21 mai erau Andrei Chindriș de la FC Botoșani și Radu Drăgușin de la Juventus Torino, Adrian Mutu a decis să înceapă partida cu apărătorul CFR-ului, care a și greșit la golul marcat de olandezi.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a comentat pe marginea acestui subiect și consideră că nici Ciobotariu nu se aștepta să înceapă încă din primul minut partida.

ciobotariu denis

“Cred că nici Ciobi nu s-a aşteptat să fie titular, iar în prima repriză a fost încărcătura pshică extraordinară. În partea a doua a crescut nivelul. Nu pot să-i reproşez o fază dintr-un meci, e normal să aibă încărcătura emotivă. Probabil că meciul acesta îl va ajuta să joace mai bine în continuare”, a spus Mihai Stoichiţă la Telekom Sport.

Citește și Ce scriu cei de la UEFA după debutul “tricolorilor” la EURO 2021: “Le-au scăpat printre degete cele trei puncte!”

Ulterior, titularizarea lui Denis Ciobotariu a fost analizată și de către fostul internațional, Basarab Panduru, care a mărturisit și el că această decizie a lui Adrian Mutu a fost una bizară. Panduru se aștepta ca Andrei Chindriș să fie alesul Briliantului pentru acel post din linia de apărare.

”Drăguşin cred că a jucat doar cu Malta titular. El nu a jucat deci nici înainte ca titular. Ciobotariu m-a mirat că a fost ales. A intrat în ultimul meci, după care nu joacă două meciuri, dar joacă apoi cu Sepsi şi Clinceni. Eu mă gândeam că va juca Chindriş, m-a surprins titularizarea lui Ciobotariu.

A fost doar faza aceea, dar acolo e pericol mare când marchezi om la om. Uita-te la Schuurs cât are, nu cred că e uşor nimănui să-l ţină pe acest jucător. E uşor să-ţi scape acest jucător din marcaj în zonă. Ulterior, lucrurile s-au îndreptat, nu mi s-a părut că a avut probleme.”, a spus și Basarab Panduru, pentru sursa menționată anterior.

Citește și Naționala de tineret a României, analizată după primul meci la EURO: “Ar trebui remarcat acest jucător!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare