Președintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, este încântat de progresul făcut de către Denis Alibec în cantonamentul din Turcia. Atacantul a slăbit patru kilograme și se vede o schimbare în compartamentul său.

În vara anului 2018, Alibec (28 de ani) a revenit la Astra pentru a-și relansa cariera, după o perioadă ‘neagră’ la FCSB.

Alibec a slăbit patru kilograme. Arată ca în prima perioadă de la Astra, s-a pregătit ca niciodată. Pentru mine a fost o surpriză plăcută felul cum s-a pregătit şi cum a muncit în fiecare zi, la fiecare antrenament, pentru a demonstra că ne poate face fericiţi şi încă o dată ne vom bucura de rezultatele obţinute împreună şi de golurile pe care le va marca Denis Alibec„, a spus Dani Coman, potrivit Telekom Sport.

Alibec a fost lăudat și de către selecționerul Cosmin Contra, care a remarcat transformarea în bine a capriciosului atacant. Contra l-a urmărit pe Alibec în Antalya.

L-am văzut foarte bine pe Alibec zilele acestea la antrenamentele din Turcia şi la jocuri l-am văzut total diferit faţă de anul trecut. L-am şi felicitat pentru felul în care l-am văzut la jocuri şi la antrenamente„, a spus Contra.

Un gol și două pase decisive a reușit Denis Alibec în cele 12 meciuri jucate în Liga 1 în sezonul actual. Cota de piață a atacantului a scăzut dramatic: de la 3 milioane de euro la 800.000 de euro.