Deian Sorescu, nemulțumit după egalul cu Astra Giurgiu: “Puteam să scoatem mai mult!”

Deian Sorescu, jucătorul lui Dinamo este nemulțumit după rezultatul de egalitate cu Astra Giurgiu.

Partida dintre Astra Giurgiu și FC Dinamo, meci din cadrul primei runde a play-out-ului, s-a terminat la egalitate, scor, 0-0.

Căpitanul alb-roșilor, Deian Sorescu este nemulțumit după remiza de la Giurgiu. Fundașul formației din Ștefan Cel Mare spune că cel mai important lucru este acela că echipa condusă de Dusan Uhrin Jr. nu primit gol. Deian Sorescu este convins că Dinamo se va salva de la retrogradare.

“Suntem mulţumiţi pentru că a fost un meci greu. Ştiam ce joacă Astra, ştiam cum să-i blocăm, dar suntem puţin supăraţi pentru că puteam obţine mai mult. Într-adevăr au avut și ei ocazii dar puteam să scoatem mai mult din această partidă, dar așa cum am vorbit și cu băieții am terminat un campionat și pentru noi începe un alt campionat, avem nouă finale de jucat. 

DinamoAstra1

Nu știu ce a putut schimba dânsul (nr. Dusan Uhrin Jr.), într-adevăr a vorbit mult cu noi, am lucrat mult cu el dar nu poate să schimbe așa repede multe chestii. Sper ca pe viitor să ne poată ajuta și să ne dea sfaturi, să putem să înscriem.

DinamoAstra7

Nu suntem noi în măsură să căutăm pe cei vinovați, dar cu siguranță luăm în calcul pentru că suntem într-o situație dacă nu ne trezim. Cel mai important este să nu pierdem și să nu luăm gol cu siguranță vom înscrie și vom câștiga. Fanii fac toate eforturile și le mulțumim, mereu le-am mulțumit.” a declarat Deian Sorescu după finalul meciului.

În urma rezultatului înregistrat la Giurgiu, cu Astra, Dinamo ocupă poziţia a 7-a în play-out, cu 15 puncte.

După această etapă, echipa din Ştefan cel Mare ar putea ajunge chiar pe ultimul loc în Liga 1, dacă Poli Iaşi şi FC Hermannstadt vor reuşi să-şi câştige meciurile.

Dinamo Sorescu Clinceni
Deian Sorescu

Citește și Paul Anton, după egalul de la Giurgiu: ,,Cel mai important e că nu am primit gol! Obiectivul e rămânerea în Liga 1”