RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Declarațiile emoționante ale părinților eroului din meciul cu Danemarca: “Am trăit toata viața pentru acest moment!”

Reprezentativa de tineret a României a izbutit aseară să se califice la EURO 2021, după egalul contra Danemarcei, scor 1-1, la Ploiești!

Selecționerul Adrian Mutu a reușit prima performanță notabilă în cariera sa de antrenor, după ce a reușit să obțină calificarea cu “tricolorii” mici la un nou turneu final. România avea nevoie doar de un rezultat de egalitate în meciul contra danezilor, asta după ce Bosnia a reușit să învingă Belgia, reușind astfel să faciliteze drumul naționalei de tineret spre EURO 2021.

Golul echipei naționale a României a fost marcat de fotbalistul celor de la CFR Cluj, Valentin Costache, în minutul 72, reușită care a adus “tricolorilor” calificarea mult așteptată.

Romania U21 1

Costache a fost titularizat aseară de selecționerul Adrian Mutu pe postul de atacant central, o poziție total diferită pentru jucătorul campioanei României, care este obișnuit să joace mai mult în bandă, dar acest lucru se pare că nu l-a împiedicat să marcheze golul decisiv.

La finalul partidei, mama lui Valentin Costache a fost în culmea fericirii pentru reușita fiului său și a declarat că a așteptat aceste momente de mândrie o viață întreagă.

Nu îmi vin cuvintele potrivite ca să exprim ceea ce am simțit și ce simt acum! Pentru o mamă, e fericirea supremă, e unul dintre acele momente pe care mai bine le trăiești decât poți să le povestești. Ce să zic? Ne-a plimbat așa, de la extaz la agonie, de la agonie la extaz! 

Dacă am reușit să stau vreun moment locului? Nici gând, soțul, da, el este mai calm, dar eu, nu. Eu am strigat, l-am și certat, bine că nu mă aude. Dacă îi intra și aia, la ocazia aceea mare, era mai mult decât am fi putut visa, cred. Oricum, eu simt că am trăit toata viața pentru acest moment!”,a spus emoționată mama lui Costache, potrivit Playtech.ro.

Citește și Căpitanul lui Dinamo a răbufnit: “Chiar nu e de glumă! Jucătorii noi nu au primit nici măcar un euro de când au venit!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare