RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Căpitanul lui Dinamo a răbufnit: “Chiar nu e de glumă! Jucătorii noi nu au primit nici măcar un euro de când au venit!”

Formația din Ștefan cel Mare traversează una dintre cele mai negre perioade din istorie, iar viitorul clubului stă în mâinile unor investitori spanioli care deocamdată întârzie să rezolve problemele echipei!

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere în aceste momente, iar antrenorul Cosmin Contra se pare că e decis să plece de la echipă din cauza problemelor financiare ale clubului. “Guriță” a declarat că a fost păcălit de noii acționari spanioli de la echipă în momentul în care a hotărât să accepte oferta “câinilor”.

Nici căpitanul echipei, croatul Ante Puljic, nu este de acord cu situația de la echipă și este de părere că nu este suficient ca jucătorilor să le fie plătite salariile restante. Puljic a mărturisit că niciun jucător transferat de spanioli la Dinamo nu a primit vreun ban de când a semnat cu echipa, iar atmosfera de la club este una îngrozitoare.

dinamo suparare 1

“Am vorbit de 3-4 ori, suntem supărați că ni se promite ceva și rămânem doar la promisiuni. Înțelegem că echipa e într-o situație critică, dar nu mai promite! Suntem și noi ființe umane, avem familii, e deranjant să te amăgească.

Până la urmă, nu e vorba doar de salariile jucătorilor, ci și de ale oamenilor de la Saftica, de la club, de viață clubului. Să ne înțelegem: nu înseamnă că dacă ni se plătește nouă acum un salariu, se rezolva că prin farmec toate problemele la Dinamo. Viață clubului este în balanță în aceste zile, în aceste săptămâni.Nu se rezolva cu un salariu, trebuie urgent investite 2-3 milioane de euro în club. Nu să aibă jucătorii bani, să aibă Dinamo din ce supraviețui! Este inadmisibil să nu știm ce se va întâmplă mâine.

Citește și Un jucător de la U21 a fost propus la FCSB după meciul de aseară: “Să-l aducă repede și ia campionatul cu el!”

Chiar nu e de glumă! Jucătorii noi nu au primit nici măcar un euro de când au sosit la Dinamo. Unii și-au adus familiile aici, au cheltuit bani să închirieze apartamente, să aibă ce pune pe masă, e o situație dramatică. Să nu credeți că suntem disperați după bani sau că doar asta avem în cap, însă este o stare agonizantă și, mai ales, nu mai există încredere!”, a mărturisit Puljic pentru Pro Sport.

În acest moment, Dinamo oferă cele mai mari salarii din România, iar suma care trebuie plătită lunar de către investitorii spanioli se ridică undeva la 400.000 de euro, o cifră uriașă dacă ar fi să o comparăm cu bugetul salarial al celorlalte echipe din Liga 1.

Citește și Ianis Hagi, criticat după meciul cu Danemarca: “Mă așteptam de la el să facă diferența, dar a fost neinspirat și ezitant!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare