Declarația care îi va înfuria pe “militari”! O legendă stelistă o vrea pe FCSB în Ghencea: “De ce să nu joace?”

Sursa foto: CNI

CSA Steaua se află într-un conflict neîncetat cu FCSB, iar juristul Florin Talpan a cerut în repetate rânduri desființarea echipei lui Gigi Becali!

Războiul de la distanță dintre FCSB și CSA Steaua pare că nu ar avea șanse să se termine vreodată, iar ultimul motiv de neînțelegere dintre cele două echipe îl reprezintă noua arenă din Ghencea. Clubul Armatei nu este dispus sub nicio formă să îl pună la dispoziției formației din prima ligă, iar acest lucru a agitat și mai mult apele în conflictul dintre cele două formații.

Unul dintre fostele glorii ale echipei Steaua București, Miodrag Belodedici (56 de ani), a vorbit despre conflictul în ceea ce privește stadionul Ghencea dintre FCSB și CSA Steaua. Fostul mare fundaș a mărturisit că și-ar dori ca cele două cluburi să ajungă la un acord, iar echipa din Liga 1 să poată avea dreptul de a juca pe noua arenă.

belodedici

“Mie mi-ar plăcea ca FCSB să joace pe Stadionul Steaua. De ce să nu joace? Se supără suporterii… acum, să joace, nu știu care sunt suporterii, că iar începem cu CSA, FCSB. Nu știu. Dacă se înțeleg să joace, să joace acolo!, a spus Miodrag Belodedici.

Noul stadion al Stelei are o capacitate de 31.254 de locuri, o suprafaţă desfăşurată de 70.000 mp, 4 vestiare, spaţii de cazare pentru sportivi, 1.070 mp de spaţiu de expunere (muzeu) și spaţii comerciale. Aproximativ 95 de milioane de euro a costat noua arenă din Ghencea.

Citește și Halep și-a aflat adversara din sferturile de la Melbourne! Tenismenele sunt la egalitate în meciurile directe