Deciziile lui Pirlo la Juventus, criticate! Ce spun italienii despre Drăgușin: ”Unii tineri nu vor ajunge niciodată să joace nici în Serie A”

Sursa Foto: Profimedia Images (Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images) Radu Drăgușin

Radu Drăgușin (19 ani) este din august 2018 jucătorul campioanei din Serie A, Juventus, iar în acest sezon a fost debutat de antrenorul Andrea Pirlo la echipa mare!

După ce a debutat în toate competițiile în care Juventus este angrenată, Drăgușin a reușit să strângă în total doar 232 minute din patru meciuri. De multe ori, din cauza multiplelor accidentări din tabăra ”Bătrânei Doamne”, internaționalul român era anunțat cu o zi înainte de meci titular, iar la ora meciului era lăsat de Andrea Pirlo pe banca de rezerve.
Acest fapt l-au remarcat și jurnaliștii de la “Il Bianco Nero”, care au încercat, într-un articol, să înțeleagă deciziile lui Pirlo asupra tinerilor de mare perspectivă din lotul lui Juve.
dragusin 1
Sursa foto: Profimedia
Vedem alegerile lui Pirlo şi ne dăm seama că nici atunci când e disperat din cauza accidentărilor, antrenorul nu foloseşte talentele de la U23. Nici pe talentatul Fagioli, nici pe mult-disputatul Drăguşin, cu atât mai puţin pe Marques sau Ake. Singurul utilizat mai des este Frabotta, respins însă după dezastrul cu Inter şi care acum nu mai poate fi trimis în Serie C, pentru că a ajuns la numărul de apariţii pentru prima echipă care nu-i permite să revină la formaţia U23.
E posibil să fie atât de valoroşi pe cât sunt descrişi, dacă nu pot juca nici când titularii de drept sunt accidentaţi? Mereu e cineva ‘pe punctul să fie băgat pe teren’. Acum sunt Fagioli şi Drăguşin. După care văd meciul de pe bancă. Rămânem cu senzaţia că aceste lucruri sunt un fel de serbări superficiale de promovare a tinerilor. Tineri care în unele cazuri (dar numai în unele) trebuie să se maturizeze, iar în altele nu vor ajunge niciodată să joace pentru Juventus, ba poate nici în Serie A”, a titrat publicația citată.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Ianis Hagi, aproape de titlu! Ce a păţit Steven Gerrard la ultimul meci