Simona Halep (locul 2 WTA) a decis să nu coopteze niciun preparator fizic în echipa ei, după ce a încheiat colaborarea cu Teo Cercel. Constănțeanca s-a pregătit singură în România, înainte de a participa la turneul de la Dubai.

Simona Halep a părăsit astăzi România, cu destinația Emiratele Arabe Unite, și a precizat că se simte foarte bine.

Halep s-a despărțit de cel mai vechi component al staff-ului ei, Teo Cercel, înainte de Australian Open. Preparatorul fizic n-a fost prezent la niciun meci jucat de Simona Halep la Melbourne, deși a fost alături de jucătoare la Adelaide. Teo Cercel colabora cu Simona Halep din 2013.

Nu pot să zic că e greu sau uşor fără preparator fizic. Am făcut singură pregătirea fizică în perioada aceasta. Am avut nevoie de un pic de timp să îmi reaşez exerciţiile şi vom vedea ce urmează. Am fost acasă în ultimul timp, m-am bucurat de aceste zile şi m-am resetat, ca să zic aşa.

Ca de fiecare dată plec cu gânduri bune, gânduri pozitive. M-am pregătit foarte bine, sunt încrezătoare, vedem ce va fi. A fost foarte bine să mă pregătesc acolo înaintea începerii sezonului pentru că mi-a prins bine în Australia. Sper ca şi acum să îmi meargă bine la Dubai pentru că îmi plac condiţiile de acolo„, a spus Simona Halep pe aeroport.

Halep este principala favorită a competiției de categorie Premier de la Dubai, programată în perioada 17-22 februarie.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Simona Halep a vorbit despre retragere! „Sunt pe final de carieră”